Головна  →  Новини  →  13 листопада 2018

Про стан підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років

Станом на 15 жовтня 2018 року КП "Керуючою компанією з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва" комплексно підготовлено до роботи в осінньо-зимовий період 617 житлових будинків комунальної власності з оформленням паспортів готовності по кожному будинку.

Для забезпечення надійної роботи мереж водопостачання та водовідведення, систем теплопостачання житлових будинках в осінньо-зимовий період проводилися роботи відповідно до вимог Правил підготовки теплових мереж до опалювального періоду. Проводились роботи капітального та поточного характеру.

При підготовці до осінньо-зимового періоду виконано робіт капітального характеру на загальну суму 40 мільйонів 971 тисяч грн., в тому числі:

капітальний ремонт інженерних мереж холодного, гарячого водопостачання в 46 житлових будинків, на суму 27 млн. 4 тис. грн;

проведено заміну вікон на енергозберігаючі в 20 житлових будинках, на суму 6 млн. 30 тис. грн.

капітальний ремонт електрощитових виконаний в 5 житлових будинках, на суму 404 тис. грн.

проведено герметизацію міжпанельних стиків в 2 житлових будинках на суму 558 тис. грн.

капітальний ремонт покрівлі виконано в 16 житлових будинків на суму 6 млн. 975 тис. грн.

Поточний ремонт :

покрівлі в 8 житлових будинках, на суму 355,9 тис. грн.;

герметизацію панельних стиків в 122 житлових будинках на суму 1 млн. 701 тис. грн.

внутрішньобудинкових систем опалення, гарячого та холодного водопостачання, водовідведення в 184 будинках на суму 5 млн. 810 тис. грн ;

прочищено 960 метрів зовнішньобудинкові мережі дощової каналізації на суму 94 тисячі 730 грн.;

виконаний поточний ремонт електрощитових та електромереж в 122 будинках, на суму 1 млн. 300 тис;

закуплено комплектуючих та матеріалів для виконання технічного обслуговування інженерного обладнання житлових будинків на суму понад 8 млн. грн.

На вимогу Правил підготовки теплових мереж до опалювального періоду були проведені гідравлічні випробувань на міцність та щільність мереж які знаходяться на утриманні підприємства, випробування проведено в 594 житлових будинках, що підключенні до централізованого опалення.

Виконано промивання холодною водою 479 внутрішньобудинкових систем теплопостачання, проведене механічне промивання в 115 систем теплопостачання.

Закуплено та встановлено 5 тис. метрів утеплювача з спіненого поліетилену.

Для своєчасного та якісного прибирання від снігу прибудинкових територій та тротуарів для двірників заготовлено:

снігових лопат 950 шт.

Скребків 765 шт.;

Мітел 3000 шт.;

Криголамів 200 шт.;

Посипкового матеріалу 800 тонн в тому числі:

Піску 200 тонн;

Солі 600 тонн.

Для механічного прибирання тротуарів, міжквартальних проїздів, внутрішньобудинкових проїздів підготовлено 14 тракторів з навісним обладнанням для прибирання снігу, 7 одиниць малої механізації, заготовлено паливно - мастильних матеріалів 11 тонн.

На час складних умов в зимовий період на підприємстві буде організовано цілодобове чергування трактористів, для таких трактористів та їх відпочинку на базі за адресою: вул. Лебединська, 18, організована кімната відпочинку, яка забезпечена побутовими приладами та місцями відпочинку.

Відділ оперативного реагування укомплектований працівниками робочих професій, матеріалами та обладнанням для швидкого реагування на аварійні ситуації, забезпечений автотранспортом в кількості 6 одиниць.

Для запобігання випадків травмування мешканців району інженерно-технічними працівниками буде проводитись постійний контроль щодо наявності бурульок на дахах житлових будинків з шатровою покрівлею та козирках при вході в під’їзди. Всі небезпечні місця будуть огороджуватись сигнальними стрічками, для зняття бурульок організована бригада покрівельників з числа працівників центрально-ремонтної будівельної бригади, при необхідності буде залучена автовишка.

Для виконання службових обов’язків працівники підприємства забезпеченні спецодягом, теплими куртками та іншим захисним спорядженням, згідно умов колективного договору.

КП "Керуюча компанія з обслуговування

житлового фонду Оболонського району м. Києва" 

Перейти до спискуВерсiя для друку