Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Інформація про стан підготовки КП УЗН Оболонського району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років

Опубліковано 13 листопада 2018 року о 11:56

Підприємство станом на сьогоднішній день готове до роботи у зимовий період. На даний час заготовлено 20т соляної суміші та 2т бішофіту, 3т пальної суміші (при необхідності запаси будуть поповнюватись по мірі використання, з урахуванням погодних умов). При погіршенні погодних умов (буревії, сильні снігопади, заметілі, хуртовини тощо) для ліквідації наслідків негоди буде  задіяно 98 чол. з 7-ми дільниць. Крім того, КП УЗН Оболонського району м.Києва тісно співпрацює з районним центром зайнятості, котрий також надає допомогу (залучення безробітних, які зареєстровані у службі зайнятості до ліквідації наслідків негоди).

При наявності опадів першочергово очищуються від снігу місця масового скупчення людей (переходи та виходи з метро, зупинкові комплекси та доріжки до них, тощо).

КП УЗН Оболонського району м.Києва постійно взаємодіє з комунальними службами району в разі складних погодніх умов 2018-2019 рр. та при наявності сильних снігопадів спільно із підприємствами району організовує очищення доріг та підходів до зупинок, які не перебувають на балансовій території нашого підприємства.

У якості шефської допомоги підприємство допомогає в очищенні від снігу медичним  закладам (дитячій лікарня №1, діагностичний центр, лікарня №8 (вул.Кондратюка), дитяча поліклініка по вул. Йорданській та вул.Північній, КМПЦ м.Києва (пологовий будинок №4).

 З метою економії бюджетних коштів на підприємстві, обладнано блок-котельню з встановленням 2-х газогенераторних котлів типу «Анкот» на твердому паливі загальною потужністю 440 кВт, яка забезпечує обігрів приміщень підприємства та підтримує стабільну температуру для забезпечення росту зелених насаджень у тепличному господарстві.

На підприємстві діє і щороку оновлюється наказ щодо функціонування підприємства в складних погодних умовах (рясні снігопади, ожеледиця, накопичення мокрого снігу, буревії, падіння дерев, гілок) для забезпечення комфортної життєдіяльності населення.

При виникненні надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру можливе падіння дерев, а це може призвести до блокування руху автотранспорту, населення та енергосистем і систем забезпечення міста.

Для ліквідації аварійних ситуацій, пов’язаних з падінням дерев та гілок передбачено цілодобову роботу спеціалізованого підрозділу на базі КО «Київзеленбуд».

На підприємстві підготовлено для щоденної роботи 6 одиниць техніки з навісним обладнанням, для очищення пішохідних доріжок та тротуарів. В разі потреби у складуванні снігу наявні 2 екскаватора, крім того, підприємство має 2 одиниці малої механізації (снігомети), 1 піскорозкидач, 1 автовежу. Всі працівники, при необхідності,  будуть забезпечені шанцевими інструментами.

КП УЗН Оболонського району м. Києва

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux