Головна  →  Новини  →  24 липня 2018

Про підсумки проведення призову громадян Оболонського району на строкову військову службу

Згідно з Указом Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 “Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2018 році”, у квітні-травні поточного року проводився черговий призов громадян 1998 – 1991 років народження.

Відповідно до розпорядження Оболонської райдержадміністрації була створена призовна дільниця на базі Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату (РВК). Проведені необхідні заходи з підготовки до роботи медичної та призовної комісії. Районна лікарська комісія Оболонського району лікарями-спеціалістами укомплектована не в повному обсязі: вакантні посади лікаря-окуліста, лікаря-отоларинголога, лікаря-дерматолога. Призовна і медична комісії працювали згідно із затвердженим графіком. Оболонський РВК автомобільним транспортом забезпечений (АП № 6). За період проведення призову відбулося 42 засідань призовної комісії.

Планове завдання на призов - 61 призовник, із них:

- до ЗСУ - 41; призвано – 41.

- НГУ - 14; призвано – 14.

- ДСТС - 3; призвано – 3.

- ДПСУ - 3 призвано – 3.

План по призову виконано на 100%.

Оповіщення призовників здійснювалось працівниками РВК за телефонними номерами, повістками, поштовими картками; дільничними інспекторами та працівниками ЖЕДів – повістками.

Протягом квітня – травня на адресу Оболонського управління поліції ГУ Нацполіції  України у м.Києві направлялися списки призовників, які уникають виконання загального військового обов’язку. 26 призовника було розшукано та доставлено до військкомату.           

З метою забезпечення виконання планового завдання району по укомплектуванню команд, були відвідані державні установи, підприємства та навчальні заклади. Керівництво підприємств та закладів всебічно сприяло оповіщенню громадян призовного віку – працівників їхніх установ, та надавало відповідну допомогу щодо забезпечення виконання планового завдання. На негативну оцінку заслуговують керівництво ТОВ «Леруа Мерлен» та ТОВ «Нова Пошта».

Було організовано позачергове та безкоштовне медичне обстеження призовників за направленням військкомату в лікувально-профілактичних закладах.

За інформацією військового комісара Оболонського

районного у м. Києві військового комісаріату В.Слєпка

Перейти до спискуВерсiя для друку