Головна  →  Новини  →  11 липня 2018

За перше півріччя 2018 року столичними ЦОПами зафіксовано понад 261 тисячу звернень

За інформацією ГУ ДФС у м. Києві, за перше півріччя платникам податків у сервісних центрах ДФС надано більше ніж 255 тисяч адміністративних  послуг, що включають в себе видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше.

У вказаний період громадянам видано понад 51 тисячу карток платника податків та внесено до паспорта громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Майже 22 тисячі громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми, джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також, платники, як юридичні, так і фізичні особи, отримали понад 35 тисяч ключів для забезпечення можливості використання електронного цифрового підпису.

Послугами з реєстрації реєстратора розрахункових операцій скористалися понад 5 тисяч суб’єктів господарської діяльності, більше 27 тисяч – здійснили в центрах обслуговування платників реєстрацію книжок обліку розрахункових операцій. Окрім того, фахівцями столичних ЦОПів за перше півріччя підготовлено та надано майже 54 тисячі довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів.

Понад 26 тисяч громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 24 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку. Понад 15 тисяч платників отримали або продовжили термін дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими або алкогольними виробами.

Нагадуємо, знайомитися з інформацією щодо режиму роботи столичних Центрів обслуговування платників можна на суб-сайті ГУ ДФС у м.Києві.

Прес-служба Головного управління ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку