Головна  →  Новини  →  3 квітня 2018

До уваги арбітражних керуючих, ліквідаторів та уповноважених осіб, призначених Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію банків!

Головне управління ДФС у м. Києві зауважує, що ряд функцій, які раніше виконували районні інспекції у м.Києві на сьогодні закріплені за Головним управлінням ДФС у м. Києві, зокрема, повідомляємо про перехід функціональних обов’язків щодо супроводження справ по банківським установам, що знаходяться у процедурі ліквідації, супроводження справ про банкрутство по підприємствам-боржникам та суб’єктам господарювання, що перебувають у процедурі ліквідації.

З метою поліпшення ефективності співпраці та оперативності реагування, документи, що стосуються процедур ліквідації та банкрутства платників, що мають заборгованість перед бюджетом по платежам та перебувають на податковому обліку у м. Києві просимо надсилати на адресу Головного управління ДФС у м. Києві.

Адреса листування: 04116,  м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19.

Місцезнаходження управління погашення боргу Головного управління ДФС у м.Києві (відділ погашення боргу платників-банкрутів та платників, що перебувають в ліквідаційній процедурі): м. Київ, вул. Пушкінська, 24а, тел. 234-03-80, 234-09-93.

Прес-служба Головного управління ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку