Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2017

Інформація КП УЗН про хід виконання робіт з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району

Кожного дня з 7 години ранку, працівниками комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Оболонського району здійснюється прибирання територій підпорядкованих підприємству. Першочергово здійснюється прибирання місць масового перебування громадян: просп. Степана Бандери, вул. Богатирська, прибережна смуга річки Дніпро та підпорядкована зелена зона біля озер Йорданське та Вербне, транспортна розв’язка Московського мосту, вул. Електриків та маршрутів найбільшого пасажиропотоку. На підпорядкованих підприємству територіях встановлено 489 урн для сміття, очищення яких здійснюється щоденно. Особлива увага приділяється прибиранню загальних місць відпочинку після проведення масових заходів та після вихідних і святкових днів.

За 2017 рік ліквідовано 12 несанкціонованих сміттєзвалищ. Проведено реконструкцію парку відпочинку в урочищі Наталка, який вважається на сьогоднішній день одним із найкращих парків міста Києва зі зразковим газоном та зручностями для усіх категорій населення Крім того, здійснено капітальний ремонт 4 скверів (сквер між буд.№58 по просп. Героїв Сталінграда та буд. №31 по вул. Прирічній, сквер по вул. Вишгородській, 4, сквер по вул. Йорданській, 7 (розпочато), завершуються роботи із капітального ремонту скверу по просп. Героїв Сталінграда, 51. Відкриття скверу заплановано до Дня Гідності та Свободи, 21 листопада поточного року. В даний час у стадії реконструкції знаходяться парк культури та відпочинку Пуща-Водиця.

За підсумками 2017 року силами підприємства зібрано та вивезено 1802,9 куб. м. відходів.

Протягом 2017 року на території Оболонського району встановлено 74 нові урни для сміття, з яких 50 європейського зразку з оздобленням «під дерево» у парку відпочинку Наталка. Крім того, встановлено 17 контейнерів для збору твердих побутових відходів, сміття з яких вивозиться по мірі накопичення.

На території Оболонського району, за сприяння Ініціативної групи «Чистий Київ», було проведено спільну акцію з метою прибирання сміття. Працівниками КП УЗН Оболонського району було забезпечено організацію вивезення зібраного активістами сміття.  

21 та 28 жовтня проведено толоки на чотирьох локаціях Оболноського району за участю громадськості, ще одна толока відбудеться 4 листопада. У програмі заходів толок: санітарне прибирання, згрібання опалого листя, висадження декоративних листяних та хвойних дерев та кущів, влаштування газону.

З локаціями щодо проведення толок можна ознайомитись на сторінці КП УЗН в соціальній мережі Facebook, а також звернувшись до підприємства за тел. 418-61 -49.

Тільки завдяки активній позиції та підтримці небайдужих мешканців, громадських об’єднань та ініціативних груп, постійній підтримці підрозділів Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та депутатського корпусу Оболонський район займає лідерські позиції серед районів столиці за рівнем благоустрою та озеленення територій району.

 

За інформацією КП УЗН

Перейти до спискуВерсiя для друку