Головна  →  Новини  →  1 вересня 2013

Привітання голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова з Днем знань

Дорогі учні, студенти!
Шановнівчителі та батьки!

Розпочинається найколоритніша пора року – осінь, яка відчиняє двері до неосяжного загадкового світу пізнання й виховання. День знань, що стоїть на порозі величної брами до країни розуму і пізнання, – це свято всіх поколінь українців. У які б сфери не спрямовувало життя, шлях кожного починається зі школи.

Першокласники, які з нетерпінням чекали цього знаменного дня, тримаючись за руки мами й тата, зі щирою допитливістю в погляді зроблять перші кроки назустріч цікавому шкільному життю. Нехай їхній шлях буде наповнений позитивом незабутніх вражень, захопливих відкриттів і нових знайомств.

Усім столичним учням бажаю цінувати унікальність шкільних років, щохвилини збагачуючи себе міцними знаннями, які стануть фундаментом для досягнення майбутнього успіху.

Студентам, на яких міська влада покладає великі надії, бажаю бути активними та цілеспрямованими, упевненими й рішучими, із користю для себе й суспільства використовувати досвід і знання, здобуті у вищих навчальних закладах.

Сердечних слів удячності за самовіддану працю в царині освіти й науки Києва, невичерпну мудрість і батьківську турботу заслуговують педагоги столиці. Нехай у них ніколи не забракне сили й снаги в благородній справі – плеканні майбутнього України.

Успішного навчального року, яскравих досягнень і небачених перемог! Зі святом!

Щиро ваш

голова Київської міської
державноїадміністрації                                                           Олександр Попов

Перейти до спискуВерсiя для друку