КМДА Київська міська державна адміністрація


26 січня 2015

Музичний Різдвяний вечір

21 січня 2015 року Органом самоорганізації населення «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12» в рамках творчих зустрічей «Від серця до серця» проведено Різдвяний музичний вечір.

Метою зустрічі було підтримати один одного в цей важкий для нашої країни час теплими словами та віршами, музикою та піснями, а також згадати головне Свято, яке може дати, повернути віру та надію на краще майбутнє, – Різдво!

Традиційно на концерті були не тільки мешканці будинку 12 на Мінському проспекті, але й запрошені гості з інших будинків.

Вперше в концерті брала участь родина Тасєвих: дівчинка Вероніка в українському національному костюмі разом зі своєю мамою Тамарою виконувала Різдвяні пісні українською та навіть французькою мовами! Її дитяча усмішка, щирість і доброта зігрівала всіх присутніх, «заряджаючи» їх позитивними емоціями! Не дарма в кінці концерту одна з мешканок будинку, в знак подяки, віддала дівчинці свій подарунок!

Скрипалі Даніїл та Богдан Клименки виконали твори Дж. Каччіні «Аве Марія», М.Скорика «Мелодія» та інші композиції, які допомогли зняти тягар сумних думок та переживань.

Співачка Тетяна Саютіна виконувала Різдвяні колядки, та традиційно, на завершення, з усіма присутніми виконала пісню «Молитва за Україну».

Музичний вечір закінчився врученням подарунків та теплим душевним спілкування, яким ми намагались підтримати один одного.

Зустріч організовувала та проводила керівник Органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12» Шевеленко Юлія Василівна, яка, підсумовуючи музичний вечір, зазначила: «Ми завжди прагнули, щоб наш будинок був не просто місцем проживання, але й став куточком добра і взаєморозуміння, осередком тепла і затишку, де ми відпочиваємо від міської суєти, ростимо і виховуємо наших дітей, поділяємо своє життя з рідними та близькими! Але зараз найголовніше, щоб в нашій країні в усіх її куточках настав мир та спокій!»

За інформацією ОСН «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12»

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.