Головна  →  Анонси  →  29 травня 2023

Анонс про проведення громадського обговорення «Особливості організації навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти Оболонського району м. Києва»

02 червня 2023 року о 10 год. 00 хв. відбудеться засідання за круглим столом на тему «Особливості організації навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти Оболонського району м. Києва».

Організатором заходу є Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час заходу планується обговорити питання  підвищення обізнаності про форми та можливості навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти

Основна цільова група  на яку поширюватиметься дія програми - організації громадянського суспільства, жителі Оболонського району м. Києва.

Проєкт Орієнтовного плану оприлюднено на офіційній субвебсторінці Оболонської районної в місті Києві державної, на веб-сторінці Департаменту суспільних комунікацій та Громадської ради при КМДА.

Для участі у заході запрошуються представники управління освіти Оболонського району, батьківської громади та вчителі.

Місце проведення заходу: м. Київ, просп. Оболонський, 22-а, VcentriHUB Оболонь 

Про намір взяти участь у заході необхідно повідомити письмово (е-mail: [email protected])  до 01.06.2023 з обов’язковим зазначенням: органу, установи, організації, П.І.Б., посади учасника та тез, пропозицій (змін, доповнень) до винесеного на обговорення питання.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до відповідальної особи: Циганок Анджели Михайлівни,  головного спеціаліста відділу правового забезпечення управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, тел.+38(044)419-94-87,

е-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку