КМДА Київська міська державна адміністрація


2 вересня 2013

У навчальних закладах столиці пролунав перший дзвоник

 

У столичних навчальних закладах відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань. Вітали школярів з початком нового навчального року представники державної та столичної влади. Так, Президент України взяв участь в урочистостях у загальноосвітній школі №78. Віктор Янукович відвідав відкритий урок, який відбувся у рамках Національного проекту «Відкритий світ». Завітали у школу № 78 і віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та інші представники державної влади.

Особливим цьогорічний День знань став для школярів Дарницього району - 1 вересня на житловому масиві «Осокорки Північні» свої двері відкрила гімназія «Київська Русь». Учнів новоствореного закладу також вітали очільник КМДА Олександр Попов та міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

Вітали ізпочатком нового року юних киян і заступники голови Київської міської державної адміністрації. Так, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко взяв участь у святі Першого дзвоника в гімназії ім. Лесі Українки №117.

Заступник голови КМДА Віктор Корж сьогодні вітав учнів гімназії № 178, загальноосвітніх шкіл № 177 та № 149, а також ліцеїстів Авіакосмічного ліцею НАУ.

Загалом, відзавтра за парти 508 навчальних закладів столиці сядуть близько 236 тисяч школярів. Серед них понад 26 тисяч – першокласники.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.