КМДА Київська міська державна адміністрація


19 листопада 2015

На Водогоні вирішили облаштувати парк відпочинку

   В колишньому  шкільному саду в селищі Водогін була проведена велика толока по влаштуванню парку відпочинку та дозвілля. На жаль, цим садом ніхто не опікувався протягом останніх 55 років, в результаті чого ця територія поросла кущами, бур’яном та була захаращена побутовим сміттям, старими закинутими сараями  та огороджена парканом з колючими дротами, який знаходився в жахливому стані.

      В роботі по благоустрою території колишнього шкільного саду взяло участь все свідоме населення мікрорайону. Працювали цілими сім’ями: від дошкільнят до бабусь і дідусів. Це дійсно було велике трудове свято. Найактивнішими із учасників толоки були  Гапон Михайло, Стецюра Валентин, Курмель Люся, Кузьмицька Галина, Бареша Олександра, Шаповалов Володимир, Сікорська Галина, Поляков Женя, Чайка Артем та багато інших небайдужих мешканців.

      Під час проведення свята праці не забули і про частування її учасників смачним кулішем, а малеча розважалася, беручи участь в іграх та атракціонах.

       Улаштування парку відпочинку та дозвілля було заплановано провести в декілька етапів: спочатку демонтували старий паркан, на другому етапі була встановлена нова огорожа та прибирання  території, на третьому - встановили лави. Далі планується робота по улаштуванню альтанок, клумб, освітлення, доріжок, спортивного майданчика для дітей.

Керівник ОСН «Комітет мікрорайону

«Селище Водогін, хутори Микільський та Редьки»

Василь Вікторів

ФОТО

 

 

    



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.