КМДА Київська міська державна адміністрація


29 жовтня 2015

В сзш № 226 проведено інтелектуальну гру «З чого починається Україна»

У приміщенні актової зали школи СЗШ № 226 було проведено інтелектуальну гру під назвою «З чого починається Україна» між командами по 5 учнів.

 Метою заходу було розвиток інтелектуальних здібностей, пізнавальних інтересів учнів, виховання патріотизму, любові до Батьківщини.

Інтелектуальна гра національно-патріотичного характеру передбачала 7 турів: «Історичний та українознавчий», «Літературний», «Ти - мені, я - тобі», «Наша мова солов'їна», «Я знаю п'ять...», «Мій рідний Київ», «Чим та ким може пишатися українець?». Членам команд пропонувалися питання за темою кожного туру, відповіді на запитання фіксувалися членами журі, оцінювалися та підводилися підсумки. Учням була надана можливість проявити себе як інтелектуально так і творчо.

Глядачі-вболівальники мали можливість підтримати свої команди, розказавши поезію чи проспівавши пісню українських авторів.

У підготовці та проведенні заходу взяли участь: бібліотекар школи Слоніцька Л.О., педагог-організатор Дяченко Г.В., керівник гуртка Дерев'янчук А.П., заступник директора з ВР Зеленська Л.М., заступник директора з НВР Костюченко О.В. та команди учнів 5-х класів та їх вболівальники.

Захід активно підтримала батьківська громада, підготувавши хліб (коровай) та святковий пиріг.

Адміністрацією школи команди були нагороджені грамотами переможців та  заохочувальними призами.

 

1
2
3
4
5
6
7

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.