КМДА Київська міська державна адміністрація


19 жовтня 2015

Відбувся мітинг з нагоди передачі прапора 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України

Відбувся мітинг з нагоди передачі прапора 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України

16 жовтня 2015 року в сквері біля пам’ятного знаку Героям Небесної сотні «Герої не вмирають. Наші сльози та пошана»,  відбувся урочистий мітинг з нагоди передачі прапора 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України, який  побував у бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Захід відбувся  в рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва «Нам Україна вища над усе!».

Учні гімназії «Потенціал» Оболонського району  передали естафету гімназії №283 Деснянського району.

На заході були присутні представники Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  Київської міської державної адміністрації,  учнівська молодь, мешканці району.

На урочистому мітингу  поряд із  школярами  були  присутні: справжній  герой, захисник Донецького аеропорту, командир «кіборгів» Скиба Олександр Сергійович та  Дурмасенко Олег Леонідович- батько випускника гімназії «Потенціал» Дурмасенка Олексія. Олексій - один з "кіборгів" донецького аеропорту на позивний "Динамо". Він загинув 29 грудня 2014 року у Пісках.…. Незадовго до смерті разом із двома побратимами Олексій Дурмасенко встановив прапор України над новим терміналом донецького летовища….

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.