КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2013

В Оболонському районі відзначили День знань

1 вересня

 

1 вересня в усіх школах України пролунав перший дзвоник, сповістивши про хвилююче та особливе свято дітлахів та дорослих – День знань, - та початок нового навчального року. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої цінності.

Свято першого дзвоника у школах Оболонського району традиційно пройшло із святковими лінійками, урочистими промовами та красиво вбраними першокласниками. До навчальних закладів завітали представники районної влади привітати школярів та їх батьків зі святом. Голова Оболонської районної держадміністрації Антонов Василь Іванович відвідав оновлену після капітального ремонту школу № 211.

В рамках виконання завдань Президента України щодо модернізації освіти та підготовки до нового навчального року у школі було зроблено капітальний ремонт приміщень, встановлено металопластикові вікна, енергозберігаючі світильники, виконано ремонт даху, фасаду та проведено благоустрій території школи. Такий довгоочікуваний подарунок педагоги і учні отримали до свята 1 Вересня. Вітаючи всіх учасників святкової лінійки з Днем знань, Василь Іванович наголосив, що створення необхідних умов для навчання та всебічного розвитку дитини, максимального розкриття творчого потенціалу, інтелекту, таланту кожної дитини– одне з пріоритетних напрямів державної політики, діяльності районної та міської влади, та висловив сподівання, що учням та вчителям буде зручно та затишно навчатись та навчати в оновленій школі.

На святковій лінійці пролунали побажання успіхів у новому навчальному році учням та терпіння батькам, творчої наснаги педагогічному колективу. Від учасників святкової лінійки пролунали вірші та пісні, феєричним був виступ гімнастів школи №211. Потім відбулося знайомство першачків зі школою, класом, першою вчителькою, пролунав перший дзвоник. Успіхів вам, наші любі учні! 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.