Головна  →  Оголошення  →  30 березня 2023

Національний конкурс «Благодійна Україна – 2022»

До 30 квітня 2023 року Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» приймає заявки для участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2022», щорічному Всеукраїнському конкурсі, заснованому з метою розвитку ефективного благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Це єдиний загальнонаціональний проєкт із відзначення благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільстві, метою якого є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Цього року Оргкомітет Конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій, за якими буде проводитись відбір. Заповнюючи заявку необхідно обрати одну, або декілька номінацій, під які підпадає діяльність організації чи проєкт. Серед номінацій – «Доброчинність у освіті та науці», «Інновації в доброчинній діяльності» та ін. Участь у конкурсі безкоштовна. 

У конкурсі можуть брати участь волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особи), які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі волонтери/благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій, які можуть виступати в якості заявників), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Детальніше про проєкт

Електронна пошта: [email protected]

Оргкомітет конкурсу: тел. +38 (067)1640411

Перейти до спискуВерсiя для друку