Головна  →  Новини  →  23 березня 2023

Маріупольський ліцей, який переїхав з захопленого рашистами міста до Пущі Водиці, готовий навчати понад 300 школярів

На своїй сторінці у Фейсбук  голова Оболонської районної в місті Києві державній адміністрації Кирило Фесик розказав про освітній проєкт, якаий був реалізований наприкінці минулого року шляхом релокації Маріупольського міського ліцею.
Нещодавно у закладі повністю завершили ремонт. Голова Оболонської РДА Кирило Фесик показав, як нині оснащений заклад.
 
"На сьогодні на території Пущі-Водиці існує новий навчальний заклад, який ми створили за досить стислі строки. Наша освітня родина збільшилась і вже зараз заклад готовий навчати понад 300 учнів. Вже зараз в приміщені Маріупольського ліцею ми змогли зробити капітальний ремонт харчоблока, класів та приміщень загального користування, заклад оснащений сучасним новим обладнанням та готовий до приймання нових учнів". - зазаначив у своєму пості Кирило Олександрович.
Щиро вдячний депутатці Київської міської ради Лілія Пашинна, яка сприяла виділенню значного фінансування з міського бюджету для пришвидшення реалізації такого важливого проєкту.
 
Тому, під час вибору освітнього закладу вже у цьому навчальному році, зверніть увагу на цей новий та сучасний ліцей, який до того ж є частиною Героїчного Маріуполя. Він є найкращим навчальним закладом Маріуполя і завжди займав високі місця в національних рейтингах, тому переконаний, він продовжить ці традиції і в Оболонській родині освітян.
 
Дякую усім причетним, хто доклав максимум зусиль для його створення. Окрема вдячність його директору Андрію Голютяку та педадогічному колективу, які зберігають оптимізм, віру в нашу Перемогу та любов до свого закладу!"
 
Контакти для батьків, які зацікавлені у влаштуванні своїх дітей в наш Маріупольський ліцей міста Києва, обов’язково телефонуйте, приходьте на екскурсію та переконайтесь, наскільки крутий заклад тепер функціонує в Оболонському районі:
+380686200288
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку