Головна  →  Новини  →  23 березня 2023

Відновлено запис до електронної черги, щодо оформлення документів - Міграціна служба

Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.

Оформити або відновити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі незалежно від місця реєстрації. 

Для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування.

Окрім того, ви маєте змогу одночасно оформити паспорт громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділу міграційної служби у поточну чергу або записатись на прийом у зручний для вас час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» на офіційному сайті ДМС за посиланням https://dmsu.gov.ua/

Запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів. Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у формі картки також можна оформити у центрах ДП "Документ" та Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які оформлюють біометричні документи. Більшість ЦНАП мають власні системи запису до електронної черги і здійснити запис до цих черг на сайті Державної міграційної служби України неможливо.

Для перегляду власних талонів щодо запису в електронну чергу, здійснення онлайн-оплати послуг та друку оплачених квитанцій використовуйте закладинку «Мої талони та квитанції».

Запрошення зареєстрованої у електронній черзі особи до кабінету (робочого місця), в якому надаватимуться послуги, здійснюється за допомогою звукового та/або візуального оповіщення. У разі неявки особи протягом 2 хвилин з моменту запрошення до кабінету, де надаватиметься послуга, її номер у черзі автоматично скасовується.

Телефони служби технічної підтримки сервісу «Електронна черга»:

 (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05

 

Оболонський відділ ЦМУ ДМС

Перейти до спискуВерсiя для друку