КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2022

Проведено міні-ярмарок вакансій за участю Інклюзивно-ресурсного центру №14 Оболонського району м. Києва

З урахуванням всіх правил дотримання карантинних норм та заходів  24 січня  2022 року об 11:00 в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій за участю Інклюзивно-ресурсного центру №14 Оболонського району м. Києва.

Директор закладу Майборода Єлизавета Валеріївна представила актуальну вакансію бухгалтер та розповіла про графік роботи, оплату праці, умови праці.

Міні-ярмарок вакансій відвідали безробітні особи, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою  пошуку роботи.

Всі учасники заходу отримали вичерпну і достовірну інформацію щодо представленої вакансії. Захід відбувся в режимі активного спілкування.

Основними  напрямками діяльності Інклюзивно-ресурсного центру №14 є:

  • проведення комплексної оцінки розвитку дитини з метою визначення особливих освітніх потреб дитини;
  • надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами;
  • участь в командах психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами; ведення реєстру дітей, які пройшли комплексну оцінку і перебувають на обліку в інклюзивно-ресурсному центрі;
  • консультування батьків або законних представників дітей з особливими освітніми потребами стосовно мережі закладів освіти, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти, та зарахування до цих закладів;
  • взаємодія з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, закладами освіти, закладами охорони здоров’я, закладами (установами) соціального захисту населення, службами у справах дітей, громадськими організаціями щодо надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами починаючи з раннього віку в разі потреби із залученням відповідних спеціалістів та інше.

Оболонська районна філія Київського міського центру зайнятості

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.