КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2021

Розважальний захід до Міжнародного дня захисту дітей у парку "Наталка"

Розважальний захід до Міжнародного дня захисту дітей у парку "Наталка"

Сьогодні відзначаємо прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей. З нагоди свята, у парку "Наталка" в Оболонському районі столиці, провели розважальний захід для дітей ветеранів, учасників АТО/ООС, а також для родин загиблих Героїв та родин Героїв Небесної Сотні. Організаторами виступили Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції спільно з Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією  та партнерами.

На захід завітали голова Оболонської райдержадміністрації Кирило Фесик та його заступник Олександр Сазанович.

Малюків розважали аніматори з відомих мультфімів, для більш старших відбулися козацькі розваги. Також було багато охочих взяти участь у різноманітні майстер-класах: заняттях з патріотичного виховання, першої домедичної допомоги тощо. Не обійшлося й без солодкого - дітлахам роздавали солодку вату та морозиво.

Також на території працювала польова кухня та декілька яскравих фото зон.

Нещодавно ми й самі були дітьми, а якийсь щасливчик, навіть, подорослішавши, не поспішає прощатися із цим безтурботним станом душі. І, якщо згадати відому фразу французького письменника А. Рівароля: "Дитинство - коли все дивно і ніщо не викликає подиву", мимоволі посміхаєшся, а дехто з нас, напевно, сумує за цими періодами свого життя.

Тож, привітайте сьогодні дітей, які вас оточують, навіть, якщо вони не ваші рідні, подаруйте їм тепло та турботу. Адже, немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.


 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.