КМДА Київська міська державна адміністрація


26 січня 2021

Звіт про роботу Координаційної ради волонтерів Оболоні в 2020 році

Протягом 2020 року Координаційною радою волонтерів Оболоні спільно з Оболонською районною в місті Києві державної адміністрацією було організовано та здійснено 32 виїзди волонтерів в зону ООС по доставці тактико-технічного спорядження, маскувальних сіток, елементів спеціального обладнання, автозапчастин, побутової техніки, господарчих товарів, молочної продукції, солодощів, інших речей, харчів, інструментів, подарунків бійцям до Дня Святого Миколая та Нового року.

Проведені роботи з благоустрою алеї біля погруддя на батьківщині Героя України Олега Міхнюка в с. Малі Дівиці.

Проведені концерти творчою групою "Автомат і Гітара" у військових частинах та шпиталях.

В межах гуманітарної місії в Житомирській області, під час лісових та польових пожеж, були доставлені різні речі, взуття, ковдри, харчі, крупи, консерви, книжки, друковані матеріали для цивільного населення, що постраждало.

Окремо була надана допомога підопічним будинку літніх людей в с.Нові Велідинки, Овруцького району, сиротинця "Малятко" в м. Новоград-Волинський, спеціалізованої школи-інтернат м.Коростишів, КНЗ Довбинської спеціальної школи-інтернату, а також підшефній прифронтовій школі-інтернату у Сіверодонецьку у вигляді побутової техніки, сантехніки, смаколиків, фруктів, подарунків до Дня Святого Миколая та Нового року.

В межах протиепідеміологічних заходів боротьби з covid-19 у співпраці з управлінням соціального захисту Оболонської райдержадміністрації було доставлено до дверей для населення групи ризику близько 4000 наборів першої необхідності протягом квітня-червня 2020 року.

У співпраці з районним управлінням охорони здоров'я для медичних закладів району: КНП ЦПСМД № 1, КНП ЦПСМД № 2, 8-ої КМКЛ було надано памперси великих розмірів і 30 багаторазових захисних костюмів. Окремо було надіслано 100 багаторазових захисних костюмів до медичних закладів Запорізької, Київської, Кіровоградської, Сумської та Харківської областей.

У співпраці з районним управлінням освіти та департаментом соціального захисту КМДА встановлено 2 оновлені експозиції у шкільних музеях бойової слави в Пуща-Водиці, а саме: у школі № 104 ім. О.Ольжича та спеціальному інтернаті № 4.

Волонтери активно беруть участь у державних святкових заходах, заходах вшанування героїв, уроках звитяги та інших суспільних проєктах і заходах.

Всі фото- та відео звіти розміщені на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» https://www.facebook.com/KRVObolon.

 

За інформацією Координаційної ради волонтерів Оболоні



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.