КМДА Київська міська державна адміністрація


24 вересня 2020

Відбувся 38-й щорічний туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району

В цьому році, нажаль, через карантинні обмеження, команд було не так багато, як в попередні роки. В зльоті взяли участь команди з наступних закладів освіти Оболонського району: 9, 14, 20, 194, 210, 219, 225, 231, 233, 245, 298, НВК 157, гімназія «Потенціал».
 
Програма цьогорічного зльоту включала проведення як туристських змагань так і краєзнавчих конкурсів. Юні спортсмени мали можливість поборотись за перемогу на дистанціях «Туристсько-краєзнавчий похід» та «Комбінована естафета», а окремі учасники виборювали призові місця на дистанції «Смуга перешкод».
 
Команди також мали змогу позмагатися в інтелектуальному конкурсі «Розумники» та пісенному конкурсі «Мальовнича планета».
 
В цьому році темою зльоту була Екологія. Тому окрім традиційних конкурсів і змагань, учасники могли випробувати свої сили в захисті екологічних проєктів «Екомрія» та взяти участь в екологічній грі. Представники кожної команди взяли участь у майстер-класі, в якому власноруч змогли виготовити та задекорувати номер свого навчального закладу.
 
Не дивлячись, на те що цей рік став для всіх особливим, туристсько-краєзнавчий зліт приніс всім учасникам багато позитиву.
 
Тепла та сонячна погода, можливість провести день на свіжому повітрі, та поборотись за перемогу своєї команди - не залишили байдужими нікого. Як приємно було бачити запал в очах учасників, прагнення до перемоги, справжній командний дух і щирі дитячі усмішки.
 
Кожен з учасників міг себе проявити як в індивідуальних видах змагань, так і в загальнокомандних. Умовами зльоту передбачено загальнокомандне нагородження у кожній віковій групі, нагородження команди за кожним видом змагань, а також індивідуальні нагородження за найкращі результати.
 
З нетерпінням чекаємо на результати...
 
За інформацією Центру туризму та краєзнавства
учнівської молоді Оболонського району м.Києва
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.