КМДА Київська міська державна адміністрація


17 жовтня 2013

Юнь Києва запрошує 2013

 Юнь Києва запрошує 2013

          12 жовтня 2013 р. у Маріїнському парку відбулося традиційне свято столичної молоді «Юнь Києва запрошує», яке спрямоване на формування активної громадської позиції, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, а також формування навичок здорового способу життя та безпечної поведінки в дитячому та молодіжному середовищі, популяризацію скаутського та волонтерського руху, що пройшло під гаслом «Місто талановитої молоді».

Організаторами акції виступили Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Київський міський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна Організація Скаутів України», благодійна фундація України «Відкриті серця України» за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Під час свята всі гості дійства мали змогу долучитися до тематичних заходів: «Велика соціальна гра», «Алея дитячих прав», «Скаутський майданчик», «Галявина подарунків», а також побачити презентацію мережі Центрів соціальних служб та концерт дитячих творчих колективів столичних клубів за місцем проживання. 

Працівники Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді брали активну участь у заходу. Діти та молодь Оболонського району під керівництвом фахівців із соціальної роботи були учасниками захоплюючого квесту «Козацькі забави». На майданчику Оболонського Центру всі бажаючі мали можливість пограти в шашки і за перемогу отримати подарунки. Велику цікавість дітлахів викликало складання пазлів, до чого вони навіть залучали своїх батьків, дідусів та бабусь. Також кожен охочий міг дізнатися про соціальні послуги і отримати консультацію фахівців Центру.

Олійник Зоя Петрівна, фахівець із соціальної роботи, дає інтерв’ю телеканалу «Київ»

Психолог Центру запрошує на консультацію клієнтів

Консультанти Центру з числа фахівців із соціальної роботи

Квест«Козацькі забави»

Діти вирішують завдання квесту

В концерті дитячих творчих колективів Оболонський район столиці був представлений підлітковими клубами за місцем проживання «Алмаз», «Мінський» та «Пошук».

п/к «Алмаз», колектив «Вікторі»

п/к «Мінський», колектив «Чудики»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.