КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2013

В Оболонському районі привітали переможців конкурсу «Права дітей в мультфільмах»

В Оболонському районі привітали переможців конкурсу «Права дітей в мультфільмах»

 За ініціативи Головного управління юстиції в місті Києві, голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та  Оболонської районної в м. Києві організації Партії регіонів Василя Івановича Антонова, Оболонського районною управління юстиції в м. Києві в рамках проекту «Україна очима дитини» було проведено конкурс серед школярів на кращий твір з правової тематики. Конкурсанти презентували свої роботи в різних номінаціях: проза, поезія та кіномистецтво. 15 жовтня 2013 року в дитячому кінотеатрі «Кадр» відбулась урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу на кращий проект телевізійної гри «Права дітей в мультфільмах» та на кращий твір з правової тематики серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

Метою акції є запровадження принципово нової форми проведення правовиховної та правоосвітньої роботи серед учнів, розвиток їх правосвідомість та правової культури.

Даний захід під свій протекторат взяв голова Оболонської райдержадміністрації Василь Антонов. Також до проведення заходу долучилась міжнародна організація «Молодь за права людини». Кращі з кращих були нагороджені грамотами та подарунками.

 Крім того, голова Оболонської РДА привітав з професійним святом - Днем юриста -начальника управління юстиції Оболонського району в м. Києві Жданова Максима Германовича. Від його імені подяку і цінний подарунок вручили  керівник апарату Яловий К.В. та заступник керівника апарату Совенко П.О.

По завершенню офіційної частини відбувся показ фільму "Історія прав людини" та роликів на правову тематику від міжнародної організації «Молодь за права людей».

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.