КМДА Київська міська державна адміністрація


6 березня 2020

"Любі жінки. Сьогодні я маю виняткову нагоду від імені всіх чоловіків району привітати Вас з прийдешнім святом", - Олександр Цибульщак

"Любі жінки. Сьогодні я маю виняткову нагоду від імені всіх чоловіків району привітати Вас з прийдешнім святом", - Олександр Цибульщак

Любі жінки!

 

З першими подихами довгоочікуваної весни – пори цвітіння, оновлення та пробудження, до нас приходить надзвичайно світле та лагідне свято – свято жінок, краси та кохання.

Природа наділила вас невичерпною енергією та здатністю в круговерті щоденних турбот та проблем поєднувати роботу з вихованням дітей, давати раду всьому, що потребує вашої уваги та зберігати при цьому незрівняну привабливість.

В наш час, роль прекрасної половини людства кардинально змінюється і набуває особливого значення. Зараз важко знайти хоча б одну сферу діяльності, де поруч із чоловіками свій професіоналізм та талант не проявила б жінка.

Сьогодні я маю виняткову нагоду від імені всіх чоловіків району привітати Вас з прийдешнім святом, яке дає можливість ще раз висловити вам своє захоплення, вдячність та любов.

Хочу побажати, щоб ваші очі сяяли від безмежного щастя, щоб смуток ніколи не торкався вашої душі, щоб рідні та дорогі люди дарували любов та повагу.

Нехай ніколи посмішка не зникає з вашого обличчя, бо вона вселяє надію, віру та любов. А перші весняні сонячні промені нехай принесуть вам здоров’я та щастя, добробут і благополуччя, радість і святковий настрій, сімейний затишок та щире кохання.

Щиро вітаю вас зі святом весни!

 

 

З найкращими побажаннями
В.о. голови Оболонської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                      Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.