Головна  →  Новини  →  5 грудня 2019

Всеукраїнська акція “16 днів без насильства” в НВК "Потенціал"

Учні навчально-виховного комплексу “Потенціал” долучилися до Всеукраїнської акції “16 днів без насильства”. У рамках цієї акції до закладу завітав інспектор відділу зв’язків з громадськістю УПП в місті Києві Департаменту патрульної поліції майор Нечаюк Олександр, який провів цикл уроків в 6-их класах.

На уроках учні розширили свої знання з протидії булінгу, обговорили різноманітні ситуації, які часто спричиняють насильство та спільно знайшли шляхи зменшення агресії, що дозволить мінімізувати різні конфліктні ситуації. Діти уважно слухати, а також долучились до активного обговорення, адже дана тематика надзвичайно актуальна. Усі мали змогу оцінити масштаб прояву некерованої поведінки, яка досить часто має фатальні наслідки.

Також, Олександр Нечаюк завітав і до молодших школярів, аби нагадати як важливо вміти контролювати свої емоції та вирішувати суперечки мирним шляхом. А щоб побачити поведінку учнів в іншому вимирі, навіть, відвідав урок фізичної культури. Учні були здивовані, але залюбки показали свою фізичну підготовку та вміння слухати вказівки вчителя.

За інформацією управління освіти






Перейти до спискуВерсiя для друку