Головна  →  Новини  →  6 вересня 2013

В Оболонському районі м.Києва продовжується робота над впровадженням соціального проекту міста Києва «Картка киянина».

В Оболонському районі м.Києва продовжується робота над впровадженням соціального проекту міста Києва «Картка киянина».

 

В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України та програми глави держави «Україна для людей» в Оболонському районі м.Києва продовжується робота над впровадженням соціального проекту міста Києва «Картка киянина». З метою ознайомлення із станом реалізації соціального проекту та процедурою оформлення карток голова Оболонської райдержадміністрації Василь Іванович Антонов відвідав районне управління праці та соціального захисту населення. Інформуючи голову райдержадміністрації, начальник управління праці Ткаченко В.П. повідомив, що станом на 1 вересня 2013 р. в системі «Картка киянина» оформлено 25271 громадянин. Заплановано здійснити оформлення та видачу «Картки киянина» орієнтовною кількістю 48732 громадянам. На сьогодні працівникамиуправління праці та соцзахисту населення видано мешканцям району 10 224 картки. 

Постійнопроводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо порядку оформлення «Картки Киянина»:

·       інформацію розміщено на стендах:

-   в управлінні праці та соціального захисту населення,

-   в управлінні пенсійного фонду,

-   на ВЕБ-сайті районної державної адміністрації;

-   на під’їздах житлових будинків.

·       управлінням праці та соціального захисту населення надсилаються письмові запрошення;

·       громадяни запрошуються по телефону;

·       в управлінні забезпечено роботу гарячої лінії, постійно працюють два телефони 489-93-71, 467-98-16.

В управлінні праці роботу організовано таким чином, щоб уникнути черг та не викликати соціальної напруги, а саме прийом громадян проводиться за попереднім записом (спілкуючись в телефонному режимі) у зручний для населення час, з повною загрузкою наявних робочих місць облаштованих комп’ютерами та програмним забезпеченням.

Прийом громадян з питань оформлення «Картки киянина» ведеться в управлінні за графіком: з 800 до 1900.

          Спілкуючись із працівниками управління та відвідувачами, що завітали  для оформлення карток, Василь Іванович відмітив: «Картка киянина» – це пріоритетний соціальний проект міської влади. Він допоможе нам вирішити питання адресності соціальної підтримки громадян, яким необхідна підтримка держави. Згодом картка стане важливим документом для киян, адже її функціонал значно розшириться: нею можна буде користуватись не тільки для отримання знижок в аптеках і супермаркетах та безкоштовного проїзду в метро, вона буде і як посвідчення особистості, і банківська картка, і електронне пільгове посвідчення».

Перегляд фото

Перейти до спискуВерсiя для друку