КМДА Київська міська державна адміністрація


29 жовтня 2019

В Оболонському районі заплановано проведення пробного перепису населення

В Оболонському районі заплановано проведення пробного перепису населення

Сьогодні, 29 жовтня 2019 року відбулось засідання комісії з питань сприяння проведенню пробного перепису населення в Оболонському районі міста Києва.

На засіданні були присутні в.о. голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, керівник апарату Ірина Пашко, начальник Головного управління статистики у м. Києва Раїса Віленчук, представники управління статистики у м. Києві, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації.

Про першочергові питання щодо організації та проведення пробного перепису населення, згідно Закону України «Про Всеукраїнський перепис населення», присутнім повідомила Раїса Віленчук – начальник Головного управління статистики у м. Києва.

Пробний перепис населення буде проведено в частині Оболонського району з використанням інноваційних технологій збирання даних про населення.

З 01 по 10 грудня 2019 року респондентам буде надана можливість доступу до Webпорталу для надання відповідей через Інтернет (Інтернет раунд).

З 14 по 23 грудня 2019 року буде здійснюватися безпосереднє опитування населення переписувачами методом обходу та заповнення переписної документації за допомогою планшетів.

Третім етапом буде проведення пробного перепису на спеціально облаштованих дільницях, куди респондент зможе прийти та відповісти на запитання анкети.

Слід зазначити, що заплановано видача посвідчень переписувачам, які будуть обходити помешкання, а також розміщення інформації про них на сайті, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, фотографії. Також планується створення «гарячої телефонної лінії», зателефонувавши на яку можна буде уточнити інформацію про переписувача.

 

З використанням інформації управління статистики у м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.