КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2019

Відбулась робоча зустріч в рамках проєкту Європейського Союзу

15 жовтня 2019 року на базі Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась робоча зустріч в рамках проекту Європейського Союзу "Технічна підтримка реалізації контракту по реформуванню сектора соціального захисту Республіки Киргизстан».
 
Організувала зустріч Міжнородна громадська організація «Партнерство «Кожній дитині». Учасниками зустрічі були співробітники Міністерства соціального розвитку Киргизстану, керівники регіональних підрозділів з питань захисту дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми, представники неурядових організацій Киргистану. Україну на зустрічі представили спеціалісти Оболонського РЦСССДМ, Служби у справах дітей та сім’ї Оболонської райдержадміністрації, Київського міського правобережного центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді, молодіжних організацій, прийомні батьки та патронатні вихователі.

В рамках зустрічі гості ознайомились з досвідом України у сфері соціального захисту населення, зокрема захисту дітей, розвитку соціальних послуг для сімей з дітьми, деінституалізації, розвитку сімейних форм виховання дітей, які залишилися без батьківського піклування. 

 

За інформацією Оболонського РЦСССДМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.