КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2019

Відбувся міні-ярмарок вакансій за участі представників ТОВ "ІЗІ КРЕДИТ"

З метою надання допомоги в підборі кадрів на вакантні посади 08 жовтня 2019 року в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій ТОВ "ІЗІ КРЕДИТ".

ТОВ «ІЗІ КРЕДИТ» (TM iCredit) в Україні — це небанківська фінансова компанія, яка надає послуги з кредитування населення з 2008 року. Компанія має мережу на території України, Болгарії, Польщі, Румунії, Чехії та Македонії.

Бізнес-модель компанії заснована на тому, що надає швидкі кредити готівкою та проводить обслуговування вдома у клієнта. Головним пріоритетом компанії є клієнти, а місія — зробити їх щасливими. Це ключ до успіху компанії. Саме тому клієнти компанії повертаються знов і знов!

Представники роботодавця представили актуальні вакансії: менеджер (управитель) із надання кредитів, інспектор кредитний, офіс-адміністратор, консультант.

Всі присутні безробітні особи поінформовані про умови та оплату праці.

Міні-ярмарок вакансій відвідали 11 безробітних осіб, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою  пошуку роботи.

Захід відбувся в режимі активного діалогу у доброзичливій обстановці.

 

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.