КМДА Київська міська державна адміністрація


8 жовтня 2019

Відбулася апаратна нарада Оболонської райдержадміністрації

Відбулася апаратна нарада Оболонської райдержадміністрації

Сьогодні, 08 жовтня 2019 року під головуванням першого заступника голови Людмили Сагайдак відбулася апаратна нарада Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. На засіданні були присутні заступник голови Сергій Блохов, керівники структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району. 

З нагоди професійного свята – Дня юриста, за сумлінну працю та високий професіоналізм співробітників райдержадміністрації нагороджено Подяками Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Відповідно до порядку денного розглянуто питання:

Про підсумки розгляду звернень громадян в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації за підсумками 9 місяців 2019 року на виконання вимог Указу Президента України № 109/2008 від 07.02.2008р. «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади і місцевого самоврядування».

Про стан виконавської дисципліни з розгляду контрольних документів, запитів на інформацію в структурних підрозділах Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за 9 місяців 2019 року.

Про впровадження нових адміністративних послуг в управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації з метою розширення спектру надання адміністративних послуг заявникам.

За результатами проведення апаратної наради складено протокол доручень.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.