КМДА Київська міська державна адміністрація


20 вересня 2019

Щирі вітання з Днем машинобудівника України

Дорогі машинобудівники!
Щирі вітання вам та вашим колективам з професійним святом – Днем машинобудівника України, яке цьогоріч припадає на 22 вересня.
В галузі машинобудування в Оболонському районі працюють 29 підприємств, серед яких – широко відомі підприємства ПАТ «Завод «Маяк», ДП «Завод «Генератор», ПАТ «Промзв’язок», ТДВ КВО «Медапаратура», а також менш відомі, проте потужні підприємства ТОВ «Епірок Україна», ТОВ «Технокластер Премко Електрика», ТОВ «Євроформат», які випускають майже третину продукції цієї галузі.
Під час урочистостей в приміщенні Київської міської державної адміністрації, присвячених святу, що відбулися сьогодні, 20 вересня, подяками Київського міського голови Віталія Кличка відзначено двох представників галузі району, а саме директора з маркетингу ПрАТ «Промзв’язок» Сиротенка Ігоря Васильовича та слюсаря механоскладальних робіт 6 розряду ТОВ « Київське виробниче об’єднання «Медапаратура» Холкіна Олександра Івановича.
В це професійне свято Оболонська райдержадміністрація приєднується до привітань на адресу всіх, хто пов’язав своє життя з машинобудівною галуззю з побажаннями їм успіхів у роботі на благо нашої країни та кожної вашої родини!
Зі святом вас, дорогі машинобудівники!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.