КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2019

Відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва

Відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва

6 вересня 2019 року в приміщенні ПП «Ярослав» відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації. У засіданні взяли участь в.о. голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації О.Цибульщак та перший заступник голови Л.Сагайдак.

З вступним словом до присутніх звернувся в.о. голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – голова Координаційної ради Олександр Цибульщак, який привітав присутніх з Днем підприємця та вручив Подяки кращим підприємцям району.

Про роботу Координаційної у І півріччі розповів заступник голови Координаційної ради – директор ПП «Ярослав» Олександр Барсук.

На інноваційних маркетингових технологіях входження суб’єктів господарювання на нові ринки зупинивсяуправляючий партнер комплексних проєктів компанії AMGC  Роман Колядюк.

Про програми кредитування для бізнесу, зокрема на придбання транспортних засобів, доповівзаступник керуючого Оболонським відділенням АТ «Ощадбанк»  Жук Святослав Ігоревич.

Крім того, відбулося жваве обговорення порушених питань, а також пропозиції стосовно підтримки малого та середнього підприємництва, зокрема, в частині проведення освітніх семінарів для підприємців.

 

За інформацією сектору промисловості



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.