КМДА Київська міська державна адміністрація


28 серпня 2019

У Києві відкрили після капітального ремонту парк «Пуща-Водиця»

Сьогодні у столиці відкрили після капітального ремонту парк «Пуща-Водиця», де встановили нові дитячий майданчик, майданчик для воркауту, футбольне поле, а також облаштували екопарковку.

«У Києві триває масштабне оновлення парків та скверів. Лише цього року ми вже відкрили після ремонту 27 об’єктів. Тривають роботи в парках «Наталка», де завершують третю чергу і суттєво збільшують площу облаштованої території. У Сирецькому парку ми встановимо новий світло-музичний фонтан. Для ремонтів обираються найбільш популярні парки та сквери киян, але які вже потребували оновлення інфраструктури, зелених насаджень», – розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час сьогоднішнього відкриття в Пущі-Водиці.

За інформацією комунального об’єднання «Київзеленбуд», під час планування капітального ремонту у парку «Пуща Водиця» важливим завданням було зберегти природний ландшафт та історичне значення цього місця. Адже парк відомий як місце відпочинку киян ще з кінця 19 століття.

Для зручного орієнтування у парку встановлено навігаційні таблички. Відремонтована вбиральня, вона – безоплатна. Тут висаджено понад 200 дерев та 920 кущів.

Петро Пантелеєв нагадав, що за 4 роки в столиці реконструювали і відремонтували 339 парків та скверів.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.