КМДА Київська міська державна адміністрація


15 серпня 2019

Розпочато цикл робочих зустрічей з представниками кадрових служб ринкоутворюючих підприємств району

Сьогодні, 15 серпня 2019 року, в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбулася робоча зустріч з представником ТОВ "БЕТОН КОМПЛЕКС" начальником відділу кадрів Шиловою Тетяною Володимирівною та начальником відділу взаємодії з роботодавцями Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості Донець Олександрою Михайлівною.

ТОВ "БЕТОН КОМПЛЕКС" існує вже понад 63 роки на будівельному ринку України та є лідером у сфері виробництва якісного бетону. Дане товариство налічує 9 потужних підприємств із найсучаснішим обладнанням світових компаній, на яких застосовуються інноваційні технології виробництва та 15 сучасних цехів і полігонів з виробництва залізобетонних виробів. На підприємствах впроваджено унікальну систему автоматизації виробничого процесу, що дозволяє повністю контролювати якість продукції, починаючи від надходження сировини на склад та закінчуючи відвантаженням покупцю.

ТОВ "БЕТОН КОМПЛЕКС" є великим ринкоутворюючим підприємством Оболонського району міста Києва, яке вже багато років співпрацює з Оболонською районною філією Київського міського центру зайнятості.

В результаті проведеної зустрічі налагоджено співпрацю з сектором рекрутингу відділу взаємодії з роботодавцями Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою ефективної роботи з підбору кадрів.

 

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.