КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2019

В Оболонському районі відбувся турнір з футболу серед дитячих команд «Кубок пам’яті Георгія Наврозіді»

В Оболонському районі відбувся турнір з футболу серед дитячих команд «Кубок пам’яті Георгія Наврозіді»

З 11 по 16 червня 2019 року в Оболонському районі міста Києва відбувся турнір з футболу серед дитячих команд «Кубок пам’яті Георгія Наврозіді».

16 червня пройшла урочиста церемонія закриття та нагородження переможців і призерів цього турніру, який проводився вшосте від започаткування в Оболонському районі міста Києва і посів почесне місце серед найпопупярніших спортивно-масових заходів та видатних подій, що мають позитивний резонанс у громадському житті району та міста.

Організаторами турніру виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація спільно з громадською організацією «Футбольна ліга Оболонського району» за підтримки Федерації футболу м. Києва.

Вже традиційно щороку цей турнір проводиться з метою підвищення майстерності юних футболістів, популяризації футболу на теренах України та пропаганди здорового способу життя серед дітей та молоді.

У турнірі цього року взяли участь більше 100 команд, а це понад 1500 учасників, які представляли на змаганнях дитячо-юнацькі спортивні школи та клуби міст та областей України і міста Києва.

Георгій Панайотович Наврозіді зробив значний особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту в Україні, зокрема футболу. Саме вшануванню пам’яті та на честь професійних і творчих досягнень Г.П.Наврозіді було присвячено проведення цього турніру.

Вітаємо переможців та щиро вдячні всім, хто долучився та взяв активну участь в організації та проведенні турніру!

 

За інформацією відділу молоді та спорту



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.