КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2019

В центрі "Артек" відбулись заходи з підготовки закладу до оздоровчої кампанії 2019 року

Сьогодні, 18 лютого, в Міжнародному дитячому центрі "Артек" в Пуща-Водиці проходили заходи з підготовки закладу до оздоровчої кампанії 2019 року.

До програми заходів долучилися й рятувальники Оболонського району столиці, які провели для вихователів закладу теоретичні, а також практичні заняття.

Теоретичні частина розпочалася з нагадування основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, яких обов'язково необхідно дотримуватися. Після чого, рятувальники провели коротке опитування, у формі загадок, як саме себе необхідно поводити у тій, чи іншій надзвичайній ситуації, яка може трапитися.

Друга, і завершальна стадія занять – практична, під час якої вихователі відпрацьовували навички гасіння умовної пожежі за допомогою підручних засобів пожежогасіння, а саме вогнегасника.

Організатори сподіваються, що ця зустріч допоможе запобігти виникненню надзвичайних подій у закладі під час оздоровчої кампанії. А якщо такі ситуації й трапляться, то вони швидко будуть ліквідовуватися через обізнаність персоналу.

 

За інформацією Оболонського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.