КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2017

В Оболонському районі привітали волонтерів та учасників АТО

В Оболонському районі привітали волонтерів та учасників АТО

Сьогодні, у Міжнародний день волонтерів, та напередодні 26-ї річницї Збройних Сил України в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації привітали волонтерів Оболоні та військовослужбовців – учасників антитерористичної операції.

Зі  словами привітання звернувся голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак та заступник військового комісару Оболонського району м. Києва військового комісаріату, полковник Максим Сенько.

За сумлінну і натхненну допомогу Збройним Силам України та добровольчим формуванням по зміцненню їх обороноздатності зі збереження територіальної цілісності України  волонтерам  вручили листи-подяки від голови Оболонської райдержадміністрації та  нагороджено  медалями «За оборону рідної держави».

«Сердечно вдячний вам за чуйність, доброту, невичерпну жагу приносити користь суспільству, незламну віру у свій народ і справжній патріотизм. Нехай ваші благі справи повертаються вам добром подвійно!» - побажав Олександр Цибульщак. 

Крім того,  з нагоди 26-ї річниці Збройних Сил України було нагороджено резервистів Оболонського району та військовослужбовців–учасників АТО нагрудними знаками «Перший в строю» та «Учасник АТО».

 

ФОТОАЛЬБОМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.