Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Стан реалізації в Оболонському районі соціального проекту "Картка киянина" на постійному контролі голови Оболонської райдержадміністрації Василя Антонова

Опубліковано 09 жовтня 2013 року о 14:53

Соціальний проект "Картка киянина" впроваджується в рамках реалізації в регіонах завдань та доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону. Захистити киян додатковими соціальними послугами - таке завдання поставила перед собою столична та районна влада та запустила проект “Картка киянина”. Перелік послуг, якими зможе скористатися власник пластикової картки постійно розширюється.

Картка киянина - це іменна багатофункціональна електронна пластикова картка,  яка є матеріальним носієм персональних даних утримувача карти та підтримує додатки, пов'язані з наданням і обліком заходів соціальної підтримки та інших інформаційних сервісів і послуг.

Станом на 01 жовтня 2013 року відділом оформлення «Картки Киянина» було зареєстровано в системі 29 640 осіб, які мають право на отримання «Картки Киянина» та видано 14 525 карток.

Проект «Картка Киянина» передбачає крім безоплатного проїзду в київському метрополітені, адресну допомогу малозабезпеченим громадянам – мешканцям столиці за рахунок бюджету м. Києва. Власник «Картки Киянина» має право, крім встановлених законодавством пільг, можливість отримувати знижки до -30% на медичні препарати в аптеках КП «Фармація» м. Києва.

Між Департаментом промисловості та розвитку підприємства, Департаментом соціальної політики та супермаркетами, такими як: «Білла-Україна», «Новус Україна», «Торговий дім «Вест-Лайн», укладені договори про співпрацю, якими передбачено надання відповідних знижок утримувачам «Картки киянина», а саме:

«Білла-Україна» надається знижка в розмірі 7% від вартості товару (окрім акційних, товарів ТМ Clever, алкогольних та тютюнових виробів) у роздрібних цінах всім утримувачам «Картки киянина» з моменту відкриття магазину до 1200 у понеділок, вівторок та середу;

«Новус Україна» видає безкоштовно утримувачам «Картки киянина» накопичувальну бонусну картку «NOVUS», на яку при закупівлі товарів буде зараховуватися бонус у розмірі 3% від вартості придбаного товару;

 «Торговий дім «Вест-Лайн» надає знижку в розмірі 5% від вартості товару у роздрібних цінах всім утримувачам «Картки киянина» (окрім акційних товарів та товарів, на які поширюється державне цінове регулювання) кожного дня з 900 до 1700.

Картка киянина, окрім транспортного додатку (проїзду в метрополітені) та соціального додатку (отримання знижок у мережі аптек КП «Фармація» на визначений перелік ліків), є повнофункціональною платіжною карткою, яку можна використовувати для розрахунків та отримання готівки в будь-якій країні світу, оскільки це картка міжнародної платіжної системи Visa International.

Оформивши Картку киянина, Ви отримуєте особовий поточний картковий рахунок, за відкриття якого не потрібно платити додаткових коштів.

Отримуючи пенсію та соціальну допомогу на цей картковий рахунок, Ви одержуєте додатковий дохід у вигляді відсотків, нарахованих на залишок коштів на рахунку, в розмірі 12,5% річних.

В Управлінні праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації організовано роботу таким чином, щоб уникнути черг та не викликати соціальної напруги, а саме прийом громадян проводиться за попереднім записом (спілкуючись в телефонному режимі) у зручний для населення час.

В управлінні забезпечено роботу гарячої лінії, постійно працюють два телефони 489-93-71, 467-98-16 та запроваджено попередній запис зазначених категорій громадян.

Прийом громадян з питань оформлення «Картки киянина» ведеться в управлінні за графіком: з 800 до 1900.

Управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації запрошує громадян, які подали документи для оформлення «Картки Киянина» до 10 вересня 2013 року, для отримання картки.

Звертатись за адресою вул. Озерна, 18-а, каб. 101.

Прийомні дні: понеділок-четвер з 800 до 1900, п’ятниця з 800 до 1800, обідня перерва з 1300 до 1345.

Для отримання «Картки киянина» необхідно підготувати та подати до органів соціального забезпечення району наступні документи:

-         паспорт (оригінал, копія в 2-х екз). У випадку наявності у паспорті чорно-білого фото мати при собі 2 кольорові фото 3?4.

-         ідентифікаційний код (оригінал, копія в 2-х екз).

-         посвідчення пільговика (оригінал, копія в 2-х екз).

-         пенсійне посвідчення (оригінал, копія в 1 екз).

-         посвідчення ветерана праці (оригінал, копія в 1 екз). У випадку відсутності посвідчення ветерана праці мати при собі 2 кольорові фото 3?4.

 

Перелік аптечних закладів КП "Фармація", які пропонуються для участі в проекті

Перелік лікарських засобів виробників м. Києва

Адреси аптек КП "Фармація", в яких розташовані термінали, підключених до власного процесингового центру банку "Хрещатик"


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux