Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Перемога учнів СШ №194 «Перспектива» Оболонського району у всеукраїнському етапі Міжнародної олімпіади креативності “Destination Imagination”

Опубліковано 01 квітня 2019 року о 10:10

У столиці завершився всеукраїнський етап олімпіади креативності “Destination Imagination”. Переможцями стали 5 команд - з Рівного, Сум та Ворохти (Івано-Франківська область), а також дві з Києва. Вони отримали право представляти країну на Глобальному фіналі креативної олімпіади, що відбудеться наприкінці травня у Канзас-Сіті (США). Змагання за цим напрямом проводилися в Україні вперше.

Команда учнів (UCCU) спеціалізованої школи №194 «Перспектива» Оболонського району м. Києва, до складу якої ввійшли учні 10-А класу Бабенко Олексій, Волохова Надія, Грязєва Катерина, Легедзь Анна, Разуменко Ольга, Масаутова Софія та Москаленко Кирило, отримала спеціальну нагороду "Ренесансу", яка надає право представляти Україну на Глобальному фіналі креативної олімпіади «Destination Imagination» , що відбудеться наприкінці травня у Канзас-Сіті (США).
“Це дуже важливо, що Мала академія наук тримає зв'язок з сучасною молоддю, постійно цікавиться її інтересами та запитами. Довколишній світ постійно змінюється і ці трансформації, перш за все, спрямовані на молодь. Коли ми говоримо про Нову українську школу, то уявляємо її випускника багатогранною особистістю, патріотом та інноватором. Щоб розвинути цю інноваційність, треба мати інструменти, набір яких дає як Мала академія наук, так і олімпіада креативності”, - зазначив перший заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей.
Перед гостями та учасниками заходу виступив лауреат Нобелівської премії з фізики 2015 року Кадзіта Такаакі.

#DestinationImagination – найбільша у світі освітня програма з креативності, спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття, виховання майбутнього покоління інноваторів та лідерів. Міжнародна олімпіада з креативності Destination Imagination вже 37 років об'єднує найактивнішу молодь з усього світу. Україна ж бере участь у конкурсі вперше.

У І Всеукраїнській олімпіаді креативності взяли участь 30 команд, із яких дві - учні спеціалізованої школи №194 «Перспектива». Команди школи (Rainbow road та UCCU) показали дуже хороші результати: бронза та срібло у відповідних вікових категоріях. 

Команди презентували приготовлені заздалегідь проекти – рішення Викликів. Серед Викликів – Суспільний, Художній, Імпровізаційний, Інженерний, Технічний та Науковий. У кожного Виклику – одне основне завдання, вирішення якого треба було презентувати у вигляді сценки – з костюмами, декораціями, спецефектами. Приміром, ті, хто працював над Інженерним Викликом, мали виготовити конструкцію, яка б витримала найбільший об'єм металевої ваги.

А ще учасники мали впоратися із основною інтригою дня – Миттєвим Викликом. Його завдання команди дізналися лише у день змагання. При цьому умови Миттєвого Виклику не розголошуються до того часу, поки всі країни-учасники «Destination Imagination» не завершать відбірні етапи.

Результати І Всеукраїнської олімпіади креативності "DI"

 

За інформацією управління освіти Облолонського району


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux