Головна  →  Новини  →  25 січня 2017

Для роботодавців Оболонського району проведено круглий стіл

В приміщенні Оболонського районного центру зайнятості проведено круглий стіл для  19 роботодавців району.

В проведенні заходу взяла участь начальник відділу призначення пенсій Центрального  об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Оболонському районі м. Києва Адаменко С.А., яка ознайомила із змінами, що відбулися в обслуговуванні громадян в різних аспектах пенсійного забезпечення.

Про результати роботи районної служби зайнятості за 2016 рік всіх присутніх ознайомила заступник директора центру Даглі Анжела Миколаївна. Окрім того, наголошено  щодо посилення індивідуального підходу надання послуг роботодавцям та розширення співпраці з роботодавцями з метою їх зацікавленості в співпраці зі Службою зайнятості. Звернуто увагу роботодавців щодо надання пропозицій та зауважень щодо внесення змін  до Законів України “Про зайнятість населення” та “Про загальнообов”язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”.

Приділено увагу і проблемним питанням. Це, насамперед, сприяння легалізація зайнятості,  вплив підвищення розміру мінімальної заробітної плати на діяльність підприємств, можливість оптимізації чисельності працівників та ймовірність загроз вивільнення працівників, бачення роботодавців ролі та функцій Служби на ринку праці в контексті виступу Прем’єр-міністра України В.Гройсмана на засіданні Уряду 11.01.2017р.

 

За інформацією ОРЦЗ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку