Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2016

На станції метро «Дарниця» розпочав роботу ярмарок вакансій найбільших підприємств Києва та області

Державна служба зайнятості спільно з Київським метрополітеном відкрила масштабний ярмарок вакансій у новому вестибюлі станції «Дарниця». Захід відбуватиметься з 25 до 27 жовтня з 10:00 до 17:00 та 28 жовтня з 10:00 до 16:00.
«Це досить нестандартний підхід, адже вперше ми проводимо ярмарок у такому незвичному місці. Впродовж 4 днів понад 50 великих підприємств Києва та області будуть демонструвати свої вакансії і запрошуватимуть на роботу усіх бажаючих пасажирів», - каже заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко.
За його словами, мета служби зайнятості полягає у тому, щоб кожен українець мав гідну роботу із достойною заробітною платою, а кожне підприємство мало сумлінних висококваліфікованих працівників. Сьогодні в Україні на 1 офіційне робоче місце претендує до 6 безробітних. Водночас, великі підприємства Києва та області постійно відчувають дефіцит кваліфікованих кадрів, зокрема, робітничих професій.
«Для нас така подія – це приклад якісного співробітництва державного та комунального секторів для задоволення потреб жителів столиці та області. Щодня станцією «Дарниця» користуються майже 50 тисяч людей, які зможуть підібрати собі нову роботу по дорозі на зустріч чи додому», - переконаний перший заступник начальника КП «Київський метрополітен» Валерій Гавриленко.
Він додав, що київський метрополітен також запрошує працівників у свій 7,5 тисячний колектив, який кожного дня працює задля безпечного перевезення 1,5 мільйона пасажирів.
 
Під час заходу свої вакансії представляють такі роботодавці, як «Нова пошта», «Ощадбанк», автозаправки «WOG», мережі «МЕТРО Кеш енд Кері», «Фокстрот», «Фоззі-Фуд», завод ЗБК імені Ковальської, завод «МАЯК», завод «Радар», завод «Арсенал», «Київпастранс» та інші.

 
 
Відповіді на всі додаткові запитання:
Відділ комунікації з громадськістю та ЗМІ
Державної служби зайнятості (Центрального апарату)
тел: +38(044)-289-40-79
тел/ф: +38(044)-284-39-24
 КП «Київський метрополітен»
тел: +38(044 ) 238-44-25
Перейти до спискуВерсiя для друку