Головна  →  Новини  →  20 грудня 2021

Майже 480 тисяч звернень надійшло до Центрів обслуговування платників м. Києва щодо отримання адміністративних послуг

З початку поточного року зафіксовано понад 477 тисяч звернень до Центрів обслуговування платників столиці щодо отримання адміністративних послуг.  Водночас, кількість наданих адміністративних послуг становить понад
434 тисячі, що охоплює видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше.

Так, протягом січня – листопада 2021 року було видано понад 96 тисяч карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Майже 17 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису з початку року надано 39 тисяч електронних довірчих послуг.

Протягом зазначеного періоду було зареєстровано понад 14 тисяч реєстраторів розрахункових операцій та понад 31 тисячу книг обліку розрахункових операцій.

Зареєстровано понад 9 тисяч платників податку на додану вартість та понад 10 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

До столичних центрів обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Так, за січень – листопад 2021 року підготовлено та видано понад 78 тисяч таких довідок.

Понад 73 тисячі громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та майже 55 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

З початку 2021 року понад 33 тисячі платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну та оптову торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.

Головне управління ДПС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку