Головна  →  Новини  →  17 грудня 2021

В Оболонському районі відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств

16 грудня 2021 року в приміщенні ТОВ "Почайна центр" за участю Першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака відбулось спільне , установ та організацій та Координаційної ради з питань розвитку  малого та середнього підприємництва при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

Під час засідання були обговорені питання функціонування промислового комплексу району, а також малого та середнього підприємництва у 2021 році.

З розгорнутою доповіддю щодо поточної ситуації в економіці та прогнозу розвитку виступив голова Ради директорів Віктор Ліщук. Він окреслив коло проблем, які негативним чином впливають на нинішній стан економіки, а відтак - на роботу промислових підприємств. Серед головних чинників - пандемія коронавіруса, глобальна економічна криза та різке зростання тарифів на енергоносії.

Відбулося жваве обговорення ситуації, що склалася, а також пошуку шляхів подолання негативних тенденцій в роботі промислового комплексу. Зокрема, у відповідь на зростаючі тарифи було запропоновано активізувати заходи з енергозбереження (утеплення стін приміщень, дахів та підлог, встановлення сонячних батарей, використання енергії води, вітру тощо). 

З доповіддю про стан ринку праці та про нові послуги, що надає клієнтам служба зайнятості, виступила заступник директора Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості  Олександра Донець.

Активну участь в обговоренні порушених питань взяли присутні керівники підприємств - ТОВ «Почайна Центр» Дмитро Вехалевський, ПП «Ярослав» Олександр Барсук, ТДВ КВО «Медапаратура» Юрій Марченко, ТОВ «Гранд Сервіс» Тамара Карташевська, представник ПАТ «ДТЕК» Володимир Гребіниченко, ТОВ «Український папір» Володимир Михайленко, ТОВ «Мікрони» Інна Марчевська та ін.

Також були обговорені пропозиції щодо роботи Ради директорів та Координаційної ради в 2022 році.

 За інформацією сектору промисловості

DSC_1352.JPG

DSC_1355.JPG

 

Перейти до спискуВерсiя для друку