Головна  →  Новини  →  2 вересня 2020

В Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями відбулась зустріч з представниками громадськості та батьками дітей з інвалідністю

Сьогодні, 2 вересня на базі Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі м. Києва спільно з методичним відділом Київського міського Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді  відбулась зустріч Юлії Галаган та Світлани Бондаренко, представників ГO «Український центр ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» з батьками дітей з інвалідністю.

На зустрічі розглядались питання щодо єдиних реабілітаційних цілей та їх актуальності, позитивні та негативні моменти в роботі нашого Центру, а також висловлювались пропозиції для покращення нашої співпраці з батьками.

Зустріч з батьками стала продовженням спілкування ГО «Простір Гідності» та спеціалістів Центру  для складання єдиного системного алгоритму дій при проведенні соціально-психологічної реабілітації.

Центр висловлює подяку представникам громадської організації «Простір Гідності» за співпрацю.

За інформацією Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями

 

Перейти до спискуВерсiя для друку