Головна  →  Новини  →  10 вересня 2014

Оголошується конкурс з відбору районних громадських та благодійних організацій для фінансової підтримки з бюджету міста Києва на 2014 рік

Управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації оголошує конкурс з відбору районних громадських та благодійних організацій для фінансової підтримки з бюджету міста Києва на 2014 рік.

До участі у конкурсному відборі для отримання фінансової підтримки з бюджету міста Києва допускаються організації інвалідів, ветеранів війни та праці, які заявили про себе в соціумі міста Києва і викликали довіру киян та мають соціальну спрямованість, зареєстровані у встановленому законодавством порядку в Оболонському районі м. Києва та мають необхідність фінансової підтримки.

Для участі у відборі районні організації подають до Управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: Озерна 18-а, 2 поверх, каб.201 заявки із чітким визначенням цілей.

До заявки додаються наступні документи:

- копію статуту громадської чи благодійної організації (подається одноразово під час отримання бюджетних коштів вперше, якщо у визначений документ не вносилися зміни);

- копію свідоцтва про реєстрацію громадської та благодійної організації;

- копію довідки про реєстрацію у відповідному органі державної податкової служби;

- копію протоколу засідання вищого органу управління про склад керівництва;

- копію звіту про діяльність громадської та благодійної організації за формою державного статистичного спостереження № 1-ПГО «Звіт про політичні партії та громадські організації»;

- алендарний план та змістовне наповнення заходу (програми);

- розрахунки та обґрунтування за напрямами використання бюджетних коштів.

Громадські та благодійні організації, які отримали бюджетні кошти у 2015 році, подають також звіт про їх використання з відповідними підтверджуючими документами.

Зазначені документи засвідчуються підписом керівника, скріпленим печаткою громадської чи благодійної організації.

Документи приймаються з 11.09.2014 по 24.09.2014 щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 09:00 до 17:00, за адресою: м.Київ, вул. Озерна 18-а, 2 поверх, каб,201. тел. 426-14-59.

Перейти до спискуВерсiя для друку