Головна  →  Новини  →  2 червня 2020

Створено онлайн-каталог українських експортерів – для співпраці із іноземними партнерами

На базі Державної установи "Офіс з просування експорту" запрацювала сорсингова платформа, утворена з метою сприяння у встановленні ділових зв’язків українських виробників та постачальників послуг із потенційними партнерами закордоном.

Сорсингова платформа – це онлайн-каталог українських експортерів, що дозволяє іноземним компаніям легко знайти свого бізнес-партнера серед зареєстрованих українських компаній та встановити прямий контакт. Щодня каталог поповнюється новими українськими експортерами. Для іноземного імпортера це своєрідний фільтр надійності, адже на платформу потрапляють лише верифіковані компанії.

До Офісу надходить багато запитів від посольств, партнерських організацій та безпосередньо від імпортерів на пошук потенційних надійних партнерів в Україні. Отримуючи такий запит, працівники Офісу в першу чергу проглядають Сорсингову платформу та шукають там вже зареєстровані компанії, які потенційно можуть підійти замовнику.

Зареєструватися на сорсинговій платформі заповнивши необхідну інформацію англійською мовою про компанію та продукт, можна через особистий кабінет на сайті Офісу з просування експорту.

Послуга надається тільки українським компаніям-виробникам, які відповідають наступним критеріям:

  • Належність підприємства до суб’єктів малого, середнього або великого підприємництва згідно з частиною 3 статті 55 Господарського кодексу України;
  • Операційна діяльність протягом мінімум 2-х років;
  • Наявність особи, що відповідає за зовнішньоекономічну діяльність із добрим володінням англійської мови;
  • Наявність сертифікації виробництва та/або продукції/послуг;
  • Наявність вебсторінки/детального сайту-візитки англійською мовою.

З вимогами до заявки на реєстрацію можна ознайомитися за посиланням.

Для отримання додаткової інформації та допомоги українські компанії можуть звернутись до фахівця Офісу, надіславши запит на електронну адресу: [email protected].

 

За інформацією Департаменту промисловості та розвитку підприємництва

Перейти до спискуВерсiя для друку