Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня місцевого самоврядування в Україні. Це свято людей активної життєвої позиції. Впевнений, що майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Представляти громаду та докладати максимум зусиль для вирішення її проблем – відповідальна справа. Завдяки злагодженій роботі, об’єднанню зусиль представницької та виконавчої влади, тісному співробітництву з громадою, нам вдається не лише вирішувати чимало непростих питань у житті району, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Місцеве самоврядування в Україні має глибокі історичні традиції. Нині воно, незважаючи на всі труднощі та проблеми, послідовно розвивається, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства.

З нагоди свята висловлюю вдячність всім, хто опікується Оболонським районом та його мешканцями, за сумлінну та самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадянську позицію у розбудові нашого району.

Бажаю міцного здоров’я, енергії, миру, добра та радості, родинного затишку та спокою, любові та наснаги, сил та витримки!

Нехай ваша професійність і досвід сприяють розбудові та розвитку рідного району та нашої країни.

 

З найкращими побажаннями
В.о. голови Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                              Олександр Цибульщак
 
Перейти до спискуВерсiя для друку