Головна  →  Новини  →  29 листопада 2019

Фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відвідали Державний навчальний заклад "Центр професійної освіти технології та дизайну м. Києва"

28 листопада 2019 року фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості завітали на День відкритих дверей до Державного навчального закладу "Центру професійної освіти технології та дизайну м. Києва".

В заході  взяли  участь близько 250 учнів шкіл, на яких чекали цікаві майстер-класи, екскурсія навчальними кабінетами та майстернями.

Фахівціями Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості  була розроблена програма роботи з дітьми  таким чином, щоб надати максимум інформації про діяльність служби зайнятості, ситуації на ринку праці, перспективи розвитку галузей економічної діяльності, ознайомити з  правилами вибору професії.

Діти пройшли експрес-тестування за методикою Голанда, та отримали професійну консультацію за результатами тесту, які максимально надали змогу зорієнтувати  дітей до вибору професій.

За інформацією центру зайнятості

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку