Головна  →  Новини  →  25 липня 2019

30 липня відбудеться соціально-інформаційна акція «ПротиДІЙ Торгівлі Людьми»

З нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Службою у справах дітей та сім'ї Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації разом з Оболонським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 30.07.2019 з 16:00 до 18:00 у сквері біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (станція метро «Мінська») буде проводитись соціально-інформаційна акція «ПротиДІЙ Торгівлі Людьми». Під час акції будуть розповсюджуватись безкоштовні квитки на перегляд фільму «Жінка в полоні», який відбудеться в кінотеатрі «Київська Русь» за адресою: м. Київ. вул. Січових Стрільців, 93, о 19.00.

Також, громадяни мають можливість отримати безкоштовний квиток на перегляд фільму, зареєструвавшись на сайті кінотеатру «Київська Русь» за посиланням http://kievrus.megakino.com.ua/film/zinka-v-poloni-l691.html

Коротко про фільм: Фільм про Маріш, (документальний жанр) 52-річну угорку, яка служить одній родині вже десятиліття, працюючи по 20 годин на день без оплати. Гнобителі відібрали в неї документи і заборонили виходити з дому без дозволу. У серці народжується довіра. Після двох років зйомок вона набирається духу і розповідає про свій план: «Я втечу». Фільм простежує героїчний шлях Маріш назад до свободи.

 

За інформацією служби у справах дітей та сім'ї

Перейти до спискуВерсiя для друку