Головна  →  Новини  →  27 травня 2019

Бібліофест «Читати - це мудро,читай українське!»

24 травня 2019 року на локації бібліотеки ім. Панаса Мирного пройшов бібліофест, приурочений до Дня Києва. Напередодні свята працівники бібліотек Оболонського району взяли участь у Бібліофесті «Читати - це мудро, читай українське!», проведеному об'єднаними силами всіх бібліотек Оболонського району міста Києва. 

На бібліофесті всі охочі мали змогу взяти участь у конкурсах, вікторинах, арт іграх, поцікавитися сучасними книжками на виставках та інше. Бібліотекар закладу ім. Панаса Мирного, Наталія Чередніченко, в рамках заходу провела майстер-класи для дітей різного віку – як дошкільнят, так і школярів початкових класів. Майстриня допомогла діткам, а зовсім маленьким допомогли і їх матусі, виготовити з тканини чарівних фей, пташок, котиків та собачок.

Учать у бібліо-фесті взяла й бібліотека ім. О. Пчілки Оболонського району.  ВСі охочі мали змогу взяти участь у разноматнітних локаціях бііблотеки -  конкурси, вікторини, майстер - класи, а охочим дітлахам наносили аквагрим. Також, у центрі уваги була чарівна дошка, на якій кожен міг намалювати своє найпотаємніше бажання та отримати маленький подарунок. Всі залишилися задоволені святом.

Для дітей та їхніх батьків на локації бібліотеки №120 провели справжню Книжкову Терапію - розважальну та цікаву. Яскрава книжкова виставка, цікаві вікторини, літературні "рецепти" гарного настрою, "вітаміни для розуму" - стали приємним сюрпризом для маленьких та дорослих відвідувачів. Кожен цього дня отримав справжній заряд позитиву!

Фестиваль  розкрив яскраві таланти бібліотекарів, допоміг дітям і батькам, які завітали на це свято, дізнатись про існуючі бібліотеки в Оболонському районі та різні новинки у читацькому світі.

Бібліотека ім. О.Пчілки Оболонського району м. Києва

Бібліотека ім. Анни Ахматової Оболонського району 

 

Бібліотека №120 Оболонського району

Перейти до спискуВерсiя для друку